laupäev, 25. mai 2013

On aeg teha ära üks kevadine ehtemäng!


Hei ehtesõbrad!

See Shamballa käeehe saab endale ühe õnneliku omaniku 24. juunil kõigi nende seast, kes kirjutavad pildi alla kommentaariks "ehteralli" ja lisavad juurde oma e-maili.

Head loosiõnne!


Kirjutasin kunagi ühes oma varasematest postitustest Shamballa käevõrudest nii:
Olin üllatunud, et tegelikult on see macrame-stiilis punumine täitsa lihtne ja loogiline :) Uskumatu, aga mu vanaema tegeles nooruspõlves samuti selle tehnikaga - ta on mulle macramest mitmel korral rääkinud ning alles nüüd jõudsin nii kaugele, et ka ise asja järgi proovin!
Käevõru tegemiseks kasutasin nailonpaelu ning vahvaid sädelevaid pärleid. Meisterdamise käigus uurisin ka ehete tausta ning selgub, et Shamballa ehetele panid alguse Taanist pärit vennad Mads ja Mikkel Kornerup. Väidetavalt tugevdavad Shamballa ehted sidet kandja ja tema sisemise-mina vahel. Ühena esimestest kuulsustest hakkas eelpool nimetatud ehteid kandma eritellimuse teinud räppar Jay Z, täna võime näha Shamballa ehteid aga Karl Lagerfeldi, Taani printsess Mary, Norra printsess Mette Mariti, Gwyneth Paltrow, Giorgio Armani ja paljude teiste kuulsuste kollektsioonis. Rohkem infot Shamballa ehete kohta leiad siit:
http://www.shamballajewels.com/

Päikest teile!
Helena :)

4 kommentaari:

Reet Salumaa ütles ...

Kas tõesti pole veel ühtki osalejat või peab kommentaari kuskile mujale postitama :))?
Igal juhul, EHTERALLI!
reedaoma@hotmail.com

Anonüümne ütles ...

Ehteralli.
barbiina@hotmail.com

Anonüümne ütles ...

Ehteralli
barbiina@hotmail.com

barbiina ütles ...

Kellele ōnn naeratas?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...