laupäev, 29. juuni 2013

Ehteralli võitja ning muid jutte maalt ja merelt :)

Tere armsad ehtesõbrad!

Esiteks - kaunist alanud suve teile kõigile!

Selles suvehõngus teen esiteks tasa oma patu ja kuulutan välja jaanipäeval lõppenud ehteralli võitja ning räägin teile natuke ka oma vahepealsetest tegemistest :)

Maikuus alguse saanud ehteralli auhinnaks oli vahva Shamballa käevõru, mis kevadel ehete tellijate seas eriti populaarseks osutus. Just see oligi põhjus, miks otsustasin tsirkoonkivikestega kaunistatud käevõru ka ehteralli auhinnaks meisterdada.

Käevõru ise näeb välja selline (ja on reguleeritavuse tõttu sobiv kõigile suurustele):


...ning selle omanikuks sai...

AVE PETITE NANA!

Palju õnne Sulle!

Loosimise teostasin Facebooki ja siia blogile laekunud kommenteerijate nimede alusel random.org lehekülge kasutades.


Pean tunnistama, et seekord oli osalejate arv küll mõnevõrra väiksem (võrreldes eelmiste kordadega, mil ehterallides on osalenud keskmiselt 200 inimest), kuid usun, et see ei vähenda võitja võidurõõmu :) Ehteralli reklaami vähesuses lasub "süüd" omajagu nii minul kui ka Facebookil, mis ei kuva enam sageli lehekülje reklaame Sinu seinal. Selleks, et kindlustada endale Facebookis Helena Helmenurga postituste voog, heida pilk siia (kliki pildil, et seda suuremana näha):


Vot nii.

Tehnilistest teadaannetest veel nii palju, et soovitan kõigil oma fännidel, kes kasutavad minu blogi jälgimiseks Google Readerit, kolida varsti ümber, sest GReader "sulgeb peagi oma uksed":(

Üks soovitus, kuhu näiteks kolida võite, oleks Feedly, kuhu plaanin ka ise üle kolida. Lehekülje boonuseks on see, et Feedly impordib Googlest Sinu juba olemas olevad feedid ehk lehed, mida jälgid :)

Nii et kiirustage! Google Reader suletakse juba esmaspäeval!

Aga nüüüd veidi vähem tehnilistest asjadest ka :)

Räägin siis veidike täpsemalt piltide kaasabil siis ka sellest, miks luban ja luban muudkui teile rohkem pilte ja postitusi valminud ehetest, samal ajal kui minu aktiivsus tegelikult vist aina väheneb :)

Põhjendus nr 1:


lõpetasin Tartu Ülikooli BA! 
Kirjutasin oma lõputöö hindele "A" ja lõpetasin 4 aastat kestnud bakalaureuseõppe, mis sisaldas lisaks õppetööle palju vahvaid sõpru, tegemisi, Inglismaal õppimist, projekte ning uusi oskusi ja kogemusi.
(PS. minu lõpukleidi valmistasid minu ema kuldsed käed :) leia teisigi tema töid SIIT)


Korralikele lõpetajatele kohaselt tegime sõbrannaga loomulikult lõpetamisel ka kõne ;)

Aga jah - ühe astme lõpetamine tähendab teise astme alustamist...mis tähendab seda, et hetkel tõukan end tagant, et kirjutada magistritöö kavandeid, kuna alanud on sisseastumiskatsed ülikoolide magistriastmesse... :)

Põhjus nr 2:

Sest suvi on käes!



Jah, ajanappus on tekkinud suuresti ka seetõttu, et taas kord on Eestit väisamas imeline suvi, millest ma mingil tingimusel ilma ei taha jääda! 
Töögraafiku tõttu istun ma nädala sees enamasti siiski toas ning neil vähestel nädalavahetustel saan nautida pere ja sõprade seltsi, mis tähendab, et ehtetööd on paratamatult kõrvale jäänud. Aga see on praegu ainult tore, sest arvan, et keegi meist ei tahaks kurba ja vihmast suve, eks ole?

Vot nii.

Eks põhjuseid leiaks veelgi, aga õigem oleks kindlasti neid mitte otsida. There are people who find excuses and people who find a way. Mina tahan küll pigem see viimane olla :)

Seega - lubadusi andma ei hakka, kuid arvan, et näete varsti siin blogiveergudel ka uusi ehteid. Muide - olen vahepeal neid ikka meisterdanud üksjagu, lihtsalt enamik tellimusi on olnud sellised, mida te siin juba näinud olete ja seetõttu ma neid siia eraldi postitama ei ole hakanud. Uuteks ideedeks on aega napiks jäänud. Kuid parandan peagi selle vea ;)

Soovin teile...

...et võtaksite suvest kõik, mis võtta annab!
...et oleksite pere ja sõprade keskel ja hoiaksite neid :)
...et läheksite iga päev magama mõttega "täna õppisin taas midagi uut!"
...et teeksite aeg-ajalt ka teadlikult heategusid (üks vahva lehekülg selleks näiteks on Hooandja)
...et käiksite palju ujumas! (see on ausalt minu lemmikspordiala! olen juba ise ka selle suve jooksul mitu korda sulistada saanud :) )
...et otsiksite ja sööksite aiast kõike, mida süüa annab! Minu aias on näiteks juba maasikad, mustsõstrad, kurgid, roheline sibul, rabarberid, toored tikrid :) ja palju muud!
...et loeksite päevitades või vihmasabina eest peitu pugedes raamatuid, ajakirju, ajalehti...midaiganes :) peaasi,et midagigi loete :)
...et teeksite oma kätega midagi vahvat valmis - on see siis maasikatort või savihelmestest kaelakee, vahet pole :) ise tehtud - hästi tehtud!


Olge tublid ja kohtume järgmises postituses!

Teie Helena


PS. kirjuta mulle kommentaaridesse, kuidas on seni kulgenud Sinu suvi? Mida põnevat oled juba korda saatnud ja mis veel plaanis? 


Kommentaare ei ole:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...