kolmapäev, 22. mai 2013

Suvi saabus!

Kevadsuvised tervitused teile, mu armsad ehtesõbrad!

Soe (noh, hetkel küll veidi vihmane - vähemalt tänase seisuga) suvi on lõpuks saabunud! Käisin ka ise nädalavahetusel lõputöö kirjutamise vahepeal Võrumaa koduses metsas ajusid tuulutamas, linnulaulu, rähni toksimist ning käo kukkumist nautimas :) Vesi tundus juba päris soe ning päike lausa kuum - suisa 31,5 kraadi sooja! Kokkuvõttes läks see visiit igati asja ette - esmaspäeval sain oma lõputöö esitatud ning loodetavasti läheb ka peagi toimuv kaitsmine hästi :) Kui keegi huvi tunneb, siis teemaks oli poliitiline kultuur USA presidendivalimiste võtmes.

Vahepeal - nii maikuu alguses umbes - jõudsin valmistada ka mõned tellimustööd, sealhulgas ka allolevad emadepäeva kõrvarõngad. Kasutasin niklivabu konkse ning türkiiskivikesi, mis eelmisel aastal Egiptusest ostsin. Eks need kivid olid juba nii armsad, et rohkem ilu ja sära neile väga vaja polnudki :)


Elan vaikselt sisse uude meisterdamishooaega (igatsesin pärlitega tegelemist suures õppimistuhinas nii väga!) ning loodan lõpuks ometi peagi teie ette ka uusi ja põnevaid, täiesti uudse disainiga ehteid tuua. Inspiratsiooni jagub igatahes kuhjaga - eks nüüd jõuab ka ajavaru järgi!

Ja loomulikult on suur roll selles inspiratsioontuhinas ka kaunil loodusel meie ümber, mis õitseb ja puhkeb ja rohetab ja sillerdab :) Käige looduses, nautige seda ilu! Mina sain sealt igatahes superlaengu ;)


Kommentaare ei ole:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...