esmaspäev, 12. aprill 2010

Maya



Tere hommikust taas kord!

Jõudsin mõned tunnid tagasi Tartusse, sätin praegu uueks nädalaks asju ja plaane korda ning siis kavatsen ujuma minna. Püüan järgida oma süsteemi ja ujuda ka sel korral vähemalt 1000m, et hiljem mõnus ja värske tunne oleks. Vahepeal mõtlesin aga teha ära postituse ja - siin see on :)
Seekord jõudsin nädalavahetusel meisterdatud asjade hulgas valmis ka seesuguse kahe kammiga klambri (mis võttis päris kaua aega :D  ). Kasutasin ehte tegemisel huvitava kujuga pärleid, mis on mul juba üsna kaua riiulil seisnud ja oma kasutusjärge oodanud - kujult meenutavad nad merevaigu töötlemisel üle jäävat puru, millest sageli lükitakse kokku veel omamoodi kaelakeed. Kahjuks pole ma väga kindel, millega on tegu, kuid oletatavasti võib seda pärlipuru nimetada roosaks kvartsiks. Igatahes - kui see nii on, toob ta kandjale õnne ja armastust (täpsemalt on kvarsti mõjust kirjas komplekti "Princess" postituse all).

Tänaseks ehete koha pealt kõik. Proovin teid üllatada oma nii tihti kui võimalik - siis jätkub pikaks ajaks põnevust ;)

Allpool aga väike pilt kingitusest, mille tegin oma vene-vanaemale mõni nädal tagasi:



Ise jäin pildiga rahule ja vanaema jäi samuti :) Olgu öeldud ka see, et pildi idee pärineb minu kunagise kunstikooli-kursaõe lõputöö temaatikast - vanaemale meeldis tema lõputöö juba tol korral väga (teemaks oli kõik venepärane - paranda mind, S., kui ma eksin :)  ) ja seega mõtlesingi nüüd, pärast mitmeid aastaid pliiatsid taas kätte võtta ja vanaema rõõmustada. Pean ütlema veel ka seda, kui väga mulle meeldib värske paberi ja pliiatsi lõhn - ainuüksi ilusti värvijärjekorras ritta pandud pliiatsid, teritaja ja kustukumm on juba omaette kunst... :)

Kommentaare ei ole:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...