esmaspäev, 10. august 2009

Princess

No nii - suur saavutus on käes: esimest korda poolvääriskividest valmistatud ehted! Tegemist on roosa kvartsiga ning selle omadustest täpsemalt siin:

(http://www.loitsukeller.ee/kivid/roosakvarts.htm)

Roosat värvi kvarts, mille värviandvaks osaks on mangaan. Peamised leiukohad asuvad Austrias, Madagaskaril, Brasiilias ja Ameerika Ühendriikides.

ROOSAKVARTS avaldab tervistavat mõju südamele, vereringele (vereringehäired, vere­soon­te ahenemised), verehaigustele ja leukeemiale. Kaitseb naistel munasarju ja meestel munandeid, hoides ära nende haigestumise. Aitab viljatuse puhul, kiirendab haavade ar­mistumist (parim koos hematiidiga) ja valutavate luude paranemist. Leevendab depres­siooni, unetust ja kosutab parasümpaatilist närvisüsteemi. Kaitseb erinevate kiirguste eest (maakiirgus, veesooned, elektromagnetilised väljad jms.).
ROOSAKVARTS vabastab hirmudest, parandab hingehaavu, arendab kohanemis- ja armas­ta­misvõimet. Kujundab tundemaailma pehmemaks, õrnemaks ja avatumaks. Vaigistab mee­leolude kõikumisi ja ergutab kunstimõistmist. Võib ka väga kalgistunud inimesi suu­nata usaldamise, armastamise, andestamise ja rahumeelsuse poole.
ROOSAKVARTS õpetab ümb­rust mõjutama pehmuse ja armastusega. Vähendab koduigatsust, eriti väikestel lastel. “Kunstnike kivina” elustab fantaasiat ja loovat mõtlemist. Sobivaim Sõnnile ja Kaaludele. Tshakrad: Südametshakra. Mitmesugused kiirgused (veesooned, magnetväljad jne.) võivad olla unetuse, rahutu või halva une põhjustajateks. Nende toimete neutraliseerimiseks soovitatakse asetada voodist 60–80 cm kaugusele põrandale üks umbes rusikasuurune ROOSAKVARTSI töötle­mata kivi, mille tulemusena unehäired peaksid lõppema. Veel tugevama toimega on ROOSAKVARTS koos musta turmaliiniga, mis peaks neutraliseerima ka arvuti-, teleri­ekraani jms. kiirgused. Saadaval toorkivina, lihvitud kividena, ehetena ja suurepäraselt töödeldud kunsti­teostena. Nii kiirguse kogujana kui ehetena tuleks roosakvartsi kord nädalas voolava vee all maha laadida ja siis 3–4 tunniks päikese kätte taastuma asetada. Juhul, kui ROOSAKVARTS tuhmu­ma hakkab, on soovitav ta mulda matta. Sealt saab ta oma jõu tagasi ning muutub uuesti tumeroosaks.

---
Idee oli juba ammu ning nüüd saabus ka teostus, mille üle olen veel eriliselt uhke :) Ehted otsivad endale omanikku ning seega - kel vähegi huvi, võtke kindlasti ühendust ;)
Lisaks sellele on valmimas juba uus komplekt - seekord mäekristalliga ;) Aga kivist ja valmivast komplektist täpsemalt juba mõnes järgmises postituses ;)

Nautige veel viimaseid suviseid nädalaid (:
---
Ehted leidsid endale omanikud :)
(12.08.2009)

2 kommentaari:

Liisu Tool ütles ...

ossa.. :D saidki kasutatud need ilusad kivid :) väga kaunid ja elegantsed komplektid mõlemad

Helena ütles ...

jaa - ise olen ka väga rahul :)) aga kive on veel - türkiis, opaal, jaspis jne jne, saan need ka veel ära kasutada ning lisaks sellele on ootel veel ka üks suur mäekristall ;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...