neljapäev, 27. märts 2014

Kevad ja uued tuuled

Heihoo!

Ennetan olukorda, kus mu blogi vahepeal täitsa hingusele läheb, ning näitan teile, millega olen vahepeal oma kiirel-kiirel ajal tegelenud (no lisaks tööle ja koolile muidugi :)  ).

Nimelt võtan osa koolinoortle ettevõtlikusideede konkursist ja arenguprogrammist ENTRUM, mis on ellu kutsutud Eesti Energia poolt. Minu roll selles projektis on olla mentor ühele võistlustules olevale meeskonnale - Kodukandi tooted. Kui uurite neid lähemalt, mõistate ilmselt, miks just nemad oma mentiideks valisin :)

Nimelt tegeleb minu juhendatav rühm ehk kaks venda - Jasper ja Patrick - käsitsi mesilasvahast põnevate küünalde valmistamisega.

Meie toodete eripära seisneb looduslike materjalide kasutamises (mesilasvaha) ning nendest kauni disainiga toodete loomises - nii lõime näiteks spetsiaalse küünlavaliku sõbrapäevaks :)

Koonusekujulised küünlad

Lisaks küünalde disainimisele panid poisid pead kokku ja mõtlesid välja ka ülioriginaalsed küünlajalad!



Oleme poistega alates sügisest poole aasta jooksul erinevaid ENTRUM inkubatsioonisessioone ja koolitusi läbinud ning nende käigus pidevalt oma ettevõtet arendanud ja nüüd oleme jõudnud 56 finalisti hulgas superfinaali, kus ka särava esituse tegime.

Vasakul minu mentii Patrick, paremal tema vend Jasper ja keskel uhke mentor Helena :)

Oleme oma tooteid juba päris palju erinevates paigus asuvatele klientidele müünud ning tegeleme jätkuvalt tootevaliku ning müügikanalite laiendamisega. Meid ootab ees 7. mail toimuv auhinnagala, kus kuulutatakse välja tänavuse ENTRUM hooaja parimatest parimad. Tahad meie meeskonnale kaasa aidata? Anna meile oma hääl siinhttp://www.entrum.ee/projektid/takers/

Meie tooted Solarises ENTRUM väljapanekul

Superfinaali žürii meie tooteid imetlemas. Tahad neid endale ka saada? Kirjuta FB-s või aadressil kodukanditooted@gmail.com

Vot selliste asjadega olen vahepeal tegelenud :)

Ootame tulemusi ja hoiame pöialt. Ja hääletame-hääletame! (Siin: http://www.entrum.ee/projektid/takers/)

Kohtumiseni järgmises postituses!
Teie Helena







Kommentaare ei ole:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...