reede, 2. august 2013

Blogi juubel! 5 aastat kriblamist :)

Hei-hei!

Tervitan teid päikselise hommikuga Kuressaarest, kus täna veel viimast päeva olen, et lõunapaiku muhedale Hiiumaale suunduda ja sealset Tätte kontserti ning homset kohvikutepäeva nautida!

Täna on blogil natuke eriline päev, sest möödub täpselt 5 aastat sellest, kui siia esimese sissekande tegin. Palju õnne meile kõigile! :)

Kui Sul on huvi näha, missugune oli minu esimene sissekanne, siis see asub siin: http://helenawanje.blogspot.com/2008/08/esimene.html

Natuke statistikat ka 5 aasta kohta:

  • 5 aasta jooksul olen Helena helmenurga blogile teinud kokku 347 postitust - mõnel aastal tihedamini, mõnel aastal harvem.
  • 5 aasta jooksul on blogi külastanud kokku ligi 22 300 lugejat! Aitäh teile - te inspireerite mind ikka ja jälle kirjutama :)
  • Blogikülastajad on enamasti pärit Eestist, aga ka USA-st, Venemaalt, Saksamaalt ja Inglismaalt. Veidi vähem külastajaid satub mu blogile ka Soomest, Madalmaadest, Norrast, Prantsusmaalt ja Ukrainast. Märkasin seda juba mõni aeg tagasi ja sestap viisin blogi üle kahele keelele (eesti ja inglise), kuid ingliskeelne kirjutamine tundus tüütu ja pealegi leidsin, et enim tagasisidet saan siiski oma Eesti sõpradelt/fännidelt. Seega läksin tagasi üle vaid eesti keele peale.
  • Statistika ütleb, et kõige rohkem satub rahvas minu blogile siiki Facebooki kaudu. Elagu sotsiaalmeedia!
  • Statistika ütleb ka seda, et läbi aegade on populaarseimaks postituseks minu seinal olnud hoopis mitte - üllatus üllatus - pärliehte postitus, vaid soutache-tehnika postitus, mida võid näha siit: http://helenawanje.blogspot.com/2012/04/uut-ja-huvitavat-soutache-tehnika.html
Nii et palju õnne veelkord meile kõigile! :) Loodame, et lõbusat lugemist jätkub ikka kauemaks ja jaks kirjutada ei rauge ;)

Lisan siia lõppu tähtsa sündmuse puhul veel ka mõned toredad hiljuti valminud mustlaskõrvarõngad ja asun asju kokku pakkima, et praamile jõuda!




Kohtumiseni järgmistes postitustes!
Teie Helena

Kommentaare ei ole:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...