laupäev, 19. jaanuar 2013

Elu Eesti kõige külmemas linnas

Hei!

Head nädalavahetust, sõbrad!
Seekordne nädalavahetus on minu jaoks tõeline snow-day - pidin nädalavahetuseks Võrru perele külla sõitma, aga mõtlesime, et ei hakka end seal külmetama ja lükkame asja nädala võrra edasi, kui ehk veidi soojem on. Olen praegu Jõhvis, naudid lahedalt vaba laupäeva ning puhkan :) Jah, tõsi ta on - muudkui luban igas postituses, et peagi saate näha rohkem ja rohkem töid, mida teinud olen, aga tegelikult ei jää mul viimasel ajal enam üldse aega/energiat ehete meisterdmiseks. Siiski - olen pooled oma pärliasjad nüüdseks juba Jõhvi toonud ning kui ka ülejäänud pool siin on, pole mul tegelikult enam väga palju põhjust, miks siin mitte meisterdada. Aga oot - Jõhvis?!? Jah, sellest me vist polegi väga palju rääkinud, et elan nüüdseks (vähemalt mõni aeg) Jõhvis :) Tulin siia töö tõttu ja kuna Sannu oli nõus minuga ühinema, oleme nüüd siin, naudime oma armsas kodus koosveedetud aega ning reisime vabal ajal Eesti erinevais paigus ning ka mujal :)

Räägime siis natuke Jõhvist :)
Tegemist on väga armsa linnakesega, kus on tegelikult vastupidiselt levinud arvamusele siiski päääris palju eestlasi ;)

Jõhvi asub Eesti kirdeosas - bussisõit siit Tartusse või Tallinnasse on ligikaudu 2,5 h.


Päris naljakas, et üheks põhiküsimuseks on seni olnud "kas Sul seal igav pole???" :D
Ei, ei ole :) Olen tegelenud töö ja õppimisega ning peagi sukeldun lõputöö vorpimisse :) Lisaks on mul siin Sannu, kellega nädalavahetuseti ringi sõidame, nii et kui päris aus olla, pole me isegi ühelegi kauni Jõhvi kontserdimaja etendusele ega üle tee asuvasse suure ujulaga spordihalli jõudnud...:)


Muide - siin on päris lahedaid esinejaid! (ja väike kino ka :) ) Näiteks detsembris käis siin Tanel Padar oma Frank Sinatra kontserdiga, eile oli siin Memory kontsert Getter Jaani ja teiste lauljate esituses, märtsis tuleb aga suurepärane trio Valgre laule laulma:


Ahjaa - peagi on algamas ka Jõhvi Balletifestival "Romeo ja Julia", "Pähklipureja" ning mitmete teiste toredate etendustega :)



Muide - mõned aastad tagasi toimus siinses kontserdimajas ka presidendi vastuvõtt ;)



Nii et kui soovi on, siis tegemist jagub siin igal juhul :)
Lisaks on praegu väljas nii palju kaunist lund, et ainuüksi jalutamine õhtutuledes Jõhvis on juba täitsa kena!


Käisin Jõhvis ka suvel, kui siin praktikat tegin. Suvel näeb linn välja selline:


Ja Tallinna poolt sisse sõites võtab teid linna piiril vastu armas hirv, mis on ühtlasi ka linna vapiloomaks :)


Nii et mis seal ikka - ootan teid endale külla!


Seniks aga tervitan teid kõiki oma soojast kodust, mida ümbritsevad väljas paukuvad karged külmakraadid :) Midagi pole teha, aga nii ta kord juba on, et tänasel päeval on kõik mu kõige kallimad ja armsamad mööda maailma laiali pillutatud - Karma Hiinas, Carolina Rootsis, Rita Soomes, Olivia Austrias... :D Mul on hea meel, et jõulude ajal kohtuda saime ning teadke, et meie väikese ja armsa kodu uks siin Jõhvis on teie jaoks alati avatud! Tervitusi teile sinna kaugele! :)

Karma, kellega meil praegu täpselt 50-kraadine temperatuuride vahe on :D

Sannuga töökohustusi täitmas :)

Mõnusat nädalavahetust, sõbrad!
Kohtumiseni järgmises postituses :)

Teie Helena

2 kommentaari:

Saile ütles ...

Väga lahe ja mõnus kirjutis!
Pean sulle külla tulema!

Helena ütles ...

Ikka ikka!
Ootan :) Tuletame meelde vanu Narva-reiside aegu!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...