kolmapäev, 26. oktoober 2011

Welcome back!

 (SEE THE ENGLISH VERSION BELOW)

Tere taas üle pika aja, minu armsad ehtehuvilised!

Olen rõõmsalt tagasi meisterdamise juures, kahjuks mitte just nii sageli kui sooviks. Aga sellegi poolest, olen varunud hulga uusi ja põnevaid tarvikuid nii suvel USAst kui ka nüüd siit, Eestist. Nii leidsin näiteks ka neljapäeval uue põneva pärlipoe Tallinnast, Laialt tänavalt hotell St.Olav vastast – nimeks Pärlipüüdjad. Samuti on mul plaanis uudistada uut pärlipoodi, mis asub Tartus, Võru ja Riia tänava ristmiku juures – kahjuks pole praegu kiirete tegemiste tõttu sinna veel jõudnud. Igatahes – tahtmist ja hakkamist on praegu palju ning kui aeg vähegi lubab, proovin oma ideed ka teoks teha. Ühtlasi on mul lõpuks plaanis jõuda ka metallehete valmistamiseni: selle tarbeks muretsesin endale suvel ka mitu vastavat raamatut. Nädalavahetusel õnnestus mul külastada ka Võrumaa muuseumi ehtenäitust, kus oli üles seatud ka mitu ehtetuba, ning seal nägin oma silmaga  esimest korda ka seda, kuidas traadijuppe kokku joodetakse. See oli nii lahe!

Alustasin seekordset hooaega põhimõttega kasutada ära uued soetatud varuosad.

Selle peavõru puhul oli aluseks ostetud peavõru, millele lisasin plastiklilli ja -helmeid.

Tegin mitmeid pilte, spetsiaalsete kompositsioonidega ja puha, kuid lõpuks otsustasin siiski tavalise parkett-foto kasuks, kuna leidsin toreda laigu oma toast, kuhu päike kenasti peale paistis :)

Kõigile huvilistele teadmiseks, et PEAVÕRU OOTAB OMANIKKU :)
Kel huvi, võtku ühendust :) helenaaa_h@hotmail.com

Järgmise postituseni, sõbrad!

-

Hello again, my dear friends and fans of beading!

I am back at my beadings again and enjoying every minute I have! I got some new parts for my work during my summer in the states and also now from Tallinn. There is also another new beading store in Tartu but unfortunately I haven’t had a time to visit it yet. Anyway – I have lots of new ideas right now and I just hope to have enough time to express them to you as well!

This time I took some new parts from my collection and used them to try out some of my ideas. The picture above represents the idea of hair accessory that I have been planning to do for a long time already. I got some really nice accessories from the states that very perfect for my ideas, and covered them with plastic beads and flowers. The accessory is still free and without an owner - so, if you're interested in it, contact me: helenaaa_h@hotmail.com

See you soon! :)

Kommentaare ei ole:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...