kolmapäev, 23. veebruar 2011

Kõrvarõngaste kollektsioon "Kevad"

Tere jälle, kallid blogilugejad!

Taas kord õnnestub mul teid kostitada mõnede fotodega tehtud töödest. Minu varajasem harjumus postitada siia midagi pärast iga valminud tööd on nüüdseks kiire elutempo tõttu suhteliselt võimatu. Ideid on muidugi palju - nt tahtsin anda omapoolse hinnangu meie presidendiproua poolt Rootsi kuningannale kingitud ehete kohta või näiteks kirjeldada oma kogemusi Egiptuse reisilt... aga mis seal ikka - kui aeg kannatab, teen need lüngad tasa ja pajatan täpsemalt oma muljetest. 
Käre pakane lubas siin olla veel nädal aega ning pärast seda hakkab kõik ilmselt tasapisi kevadesse minema. Mütse tuleb kanda vähem, paksud sallid saab asendada õhuliste hipirättidega ning sinna juurde sobivad ilmselgelt ka värvikad ning kevadet kuulutavad kõrvarõngad. Vaadates Evita Peroni tänavust kevadkollektsiooni võib tõdeda, et ma ei pannud mööda lillemotiivi kasutamisel - just see on inspireerinud ka sealseid ehtekunstnikke. Huvitaval kombel positsioneerivad ka tumedad ning täitsa musta värvi toonid end vanaroosa kõrvale. Kindlasti tasuks silm peal hoida ka lehemotiivil, mis õite kõrval samuti laineid lööb.

Nii palju siis viimastest moetrendidest ehtemaastikul. Tuleb tunnistada, et praegused moesuunad sobivad mulle väga - olen alati suur lillekeste ja liblikate fänn olnud. Nii et - elagu naiselik stiil!













---

Hello to my blog readers!

Due to my busy life I don't have an opportunity to post something new hear every day. But today you can see my new collection of earrings which are dedicated to the spring. If you go through the spring collection of Evita Peroni you can see that this spring brings a lot of flower motives with it. You should not forget the motive of leaf too. And about the colours - it seems to me that the basic nuance in this spring is old pink. An interesting aspect could be the fact that black is also not forgotten - even in the spring time. So - since it was said in the weather forecast that it will be warmer next week, dig out all your fancy scarfs and match them with flowerly earrings and you can be sure that you're the diva of this spring! :)

2 kommentaari:

Katre ütles ...

Helena, kas sa mulle postiga oleksid nõus saatam mulle need 1 ja 2? :D Väga ilusad on kõik muidu, tubli oled! :)

Helena ütles ...

Ikka saab! Saada mulle oma aadress seal Inglismaal :) Fb-sse võid saata nt ;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...