teisipäev, 24. november 2009

Bee 2

Hõissa!
Tänane päev on alanud väga hästi - kõigepealt sain teada, et esimene loeng jääb ära ja siis veel parem uudis - homme on kontrolltöö! Aga praegu ma eriti ei tegele sellega - naudin pigem seda, et pärlid Tartusse kaasa tõin ja et esimest loengut pole :P
Erilise pühendusega Annakale, kes oli väga mures, et ma siia oma tegemistest midagi ei kirjuta, mainin ära mõne sõnaga, mida vahepeal korda saatnud olen.

Esiteks on hetkel üsna mõnus periood - peamised seminarid on läbitud (kuna suutsin nad kõik semestri algusesse kuhjata - tagantjärele tundub üsna kaval plaan olevat). See aga ei tähenda, et mul oleks meeletutes kogustes aega ja ma passiksin pidevalt niisama. Ei. Korporatsioonitegemised on võtnud oma aja ning muu meelelahutus samuti. Muidugi ei saa ka mainimata jätta teguderohkeid nädalavahetusi Võrus, kus aeg lihtsalt lendab. Ausalt öeldes polegi ma viimasel ajal üle 24h korraga päriskodus olnud (eelmisel nädalal oli see üldse vist 12h) ning eks koduigatsus annab ka vaikselt tunda. Õnneks olen aga leidnud siin inimesi enda ümber, kes tekitavad hea ja koduse tunde, kellega võib kõigest rääkida ning kes hoiavad minu päevi pidevalt teguderohketena. Ja ma olen südamest tänulik neile.

Siiski - sel nädalal õnnestub mul varem koju saada. Nimelt on mul plaanis hulgaliselt protseduure ja ettevõtmisi, mis tuleb enne järgmise nädala suursündmust - balli - ära teha. Jah, täpselt. Juba pikemat aega on mul olnud silmapiiril üritus, mida ma väga väga ootan. Nüüd on asi juba nii kaugele arenenud, et mõtlen pidevalt hirmuga, mis saab siis, kui see läbi on. Tuleb ju tunnistada, et satun sellistest asjadest erilisse eufooriasse :D Aga mis teha, see olengi mina :)
Seekord sain Alicelt (tänud sulle!) laenata imeilusa kostüümi, mis koosneb seelikust ja kenast pitsiga kaetud korsetist. Loomulikult võib arvata, et ka seekord tekib ehete dilemma. Aga kuna eelmisel aastal kõik kuidagi nii õnnetult välja kukkus (ehted läksid autost väljudes (ja balliruumi suundudes) katki), siis ei olegi ma eriti kindel, et teen midagi ise. Olen juba pikemalt nädal aega käinud uurimas ja ideid saamas erinevatest ehtepoodidest Tartus. Ideid nagu isegi oleks. Aga aega pole. Võib-olla tahtmist ka mitte. See põhimõte lihtsalt, et enda valmistatud ehteid ma enamasti ei kanna.
Ballist muidu veel nii palju, et tegemist on TÜ iga-aastase balliga ning ka sel aastal on mul väga vedanud: kirjutasin vist ka eelmise balli mõtteid mõlgutades siia sellest, kui väga ma alati lootsin, et mul õnnestub ikka tantsida ka kui ükskord balliks läheb. Eelmisel aastal läks selles suhtes ikka väga hästi. Sel aastal tundub, et läheb veelgi paremini. Pean tunnistama, et pole kunagi nii intensiivselt ballitantsudega varem tegelenud kui sel semestril - korporatsiooni tantsutunnid on andnud oma osa ning ballieelne peotantsukursus samuti. Kahjuks on sel pühapäeval viimane kursus, kuid mida muud see tähendab kui et - tuleb võtta viimast ja nautida täiega :D

Nii - üsna rohkele ballijutule - ma lihtsalt ei saa, ootan nii väga! - vahelduseks siis ehk natuke ka õppimisest. Nimelt selle poole pealt, et selgunud on enamik eksamitoimumisaegu. Seega on plaanid umbes nii, et kuskil 19.dets paiku on kooliga asjad ühel pool, siis tuleb 2 nädalat jõuluvaheaega, siis jaanuari lõpuni sess ja siis nädalake talvevaheaega. Ning jah, Annakas, siis me saame kokku Tallinnas ja kordame eelmise korra Tartut ;)
Selle perioodiga on nii, et raske on ta eksamite ja rohke õppimise tõttu, kuid positiivne, kuna saan rohkem kui kuu aega perega veeta (!) ning üsna palju aega ehete valmistamisele pühendada!

Aga egas siis midagi. Ma arvan, et osa juttu peaks järgmiseks korraks ka ikka jätma :)
Selle korra ehtest muidu nii palju, et valmistatud on ta kunagise peaehte Bee eeskujul ning loodan, et väike pärlite muutus ei tekita probleeme :)

Kõike head teile ning olge tublid!
helena


1 kommentaar:

Annakas ütles ...

yeiii, väga hea:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...