laupäev, 12. september 2009

Barbara

Üks tuttav ostis endale sellise suure klambri ning sinna juurde pisikesed klambrid, mis aitaksid tema hästi pakse juukseid kinni hoida:

Siis aga tuli välja, et need klambrid jäävad väga nõrkadeks ning ei hoia juukseid piisavalt kinni. Niisiis palus ta mul teha midagi tugevamat. Kuna leidsin just paar päeva tagasi toredad 4cm-sed klambritoorikud, oli idee varnast võtta:



:)

2 kommentaari:

Katrin mdmB ütles ...

Ooo, roosa :) 4cm on nii pisikesed, kuidas sul üldse õnnestus sinna midagi peale panna?!
Ma näen, et oled ka Evita Peronist inspiratsiooni ammutanud :) Mul on sama lugu ja päris palju nende katalooge riiulis. Eriti meeldis mulle nende 2001-02 aasta tooted - julge segu materjalidest ja värvidest.

Helena ütles ...

Mul on nüüd õnnestunud mitme katsetuse järel leiutada selline mõnus põimimise tehnika, mida seesuguste toorikute korral kasutan, ning nüüd ei tundugi 4cm enam nii keeruline väljakutse olevat :) Aga jah - Peroni ehted tekitavad alati himu ise ka midagi taolist järgi proovida :D Viimase hooaja kollektsioon (kui olen ikka viimase moega õigesti kursis) oli minu jaoks liiga metallne, aga see 2001-02 ei tulegi kohe hetkel ette. Kuid proovin järgi uurida ;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...