laupäev, 11. aprill 2009

Millised kõrvarõngad SULLE sobivad?

www.naistemaailm.ee

Kõrvarõngad on naise üks atraktiivsemaid ehteid. Need muudavad ilme sarmikaks ja moodsaks. Kuidas aga valida ehteid vastavalt oma näotüübile?
Arvestades oma juukselõikust värvi, nahatooni ja näokuju, saad kõige paremini otsustada, millised kõrvarõngad toovad sinu omapära kõige efektsemalt esile. Moes on erineva suurusega ja värviga kõrvarõngad, seega on valikuvõimalused mitmekülgsed.


Ümar nägu

Kui sul on ümar nägu, on kõige kavalam seda tasakaalustada kõrvarõngastega, mis on piklikud - kas sirgjooniselised hõbedased või kuldsed ribad, või erinevatest väikesetest kujunditest, näiteks südametest või pärlitest koosnevad kõrvarõngad. Nii harmoniseerub näokuju kõrvarõnga stiiliga. Väldi aga liiga ümaraid või vastupidi - liiga väikeseid kõrvarõngaid, eriti kui sul on lühikesed juuksed. See ei anna välimusele palju juurde, ning ehtekandmise mõte kaob sootuks.

Ovaalne nägu

See on kõige levinum ja klassikaliseim näokuju, millega sobivad kokku pea kõik kõrvarõngavariandid. Võid end õnnitleda - sul on võimalik katsetada mitme erineva stiiliga ning sa alati hea välja. Kui teil on poisipea, sobivad ideaalselt pärlite ja teemantitega väikesed klassikalised kõrvarõngad, kui kannate veidi pikemat soengut, saate katsetada nii ümarate, kui piklikega, vältida tuleks aga siiski liiga massiivseid rippuvaid kõrvarõngaid, mis terve üldmulje justkui "välja venitavad."

Südamekujuline ja kolmnurkne nägu

Sulle sobivad kõrvarõngad, mille disain on ülaosast laiem ja alt kitsam, mis pehmendab teie näotüüpi. Kõrvarõngad peaksid olema ümara ja voolujoonelise kujuga, vältida tuleks liiga nurgelisi ja neljakandilisi variante. Kumerused, tilgakuju, südamekuju on samuti ideaalne valik. Sekka võid kanda ka pikki ja rippuvaid kõrvarõngaid ning kuid ka teie ärge valige liiga pikki ja õhukesi mudeleid.
Kui teil on kolmnurkne nägu, valige endale kõrvarõngad, mis on suured, ovaalsed või siis väikesed ja ümmargused. Laiade põsesarnade ja kitsa lõuaga näokujule sobivad hästi ka rippuvad ja massiivsemad aksessuaarid.

Ruudukujuline nägu

Sinu näotüübiga sobivad kas ümmargused kõrvarõngad või siis piklikud ja "rohked". Ümarate puhul võib valida nii suurema läbimõõdulisi kui ka väiksemaid, ärge aga olge liiga tagasihoidlik - võid julgelt kanda pigem mahukamaid, kui imepisikese kiviga aksessuaare. Vältida tuleks aga nurgelisi ja kandilisi geomeetrilisi kõrvarõngaid.

Piklik nägu

Sul on soovitatav kanda nii lihtsaid kui ka kroonlühtri stiilis kõrvarõngad. Kolmemõõtmelised kõrvarõngad lisavad samuti efekti. Et anda näokujule laiust juurde, võib valida ka ruudu ja kolmnurgakujuliste kivikestega mudeleid. Väldi aga liiga lamedaid ja pikki rippuvaid kõrvarõngaid, mis venitavad pikliku näo visulaalselt veelgi pikemaks.
---
link artiklile:

Kommentaare ei ole:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...