laupäev, 11. aprill 2009

Kaelakee - suurus loeb!

---
Mida enam on õhus tunda kevadet, seda gigantsemaid vorme võtavad moemaailmas kaelaehted. Kaelakeed on omaette vaatamisväärsus ning mõnda sarnast hinnalist eset kandes võib kostüüm jäädagi tagasihoidlikumaks.


Suured kaelakeed

Moeese, millesse sellel kevadel tasub investeerida, on suure ja rohkevormiline kaelaehe.
Mida gigantsem ja võimsam, seda uhkem - laiad pinnad, suured keraamilised või klaasist kivid, paelad, plastmassist või puust pärlid.
Uusim trend on kihilisus ning tekstiilidetailide kasutamine koos kivi ja pärlielementidega.

Värvid


Värvilistest ja kirevatest toonidest ei ole sel hooajal kaugeltki küllalt - domineerivad türkiis, erkpunane, kollakas, punane ja oranž. Esineb ka üksteise sisse sulatatud toon-toonis sujuvad üleminekud.
Sama hinnatud on hõbe- ja kuldkaelakeed ning ka need on moelavadel suurejoonelised ja massiivsed.

Vorm

Glamuursed puhvid ja üksteise otsa kihiliselt kuhjatud pärlitest moodustised on pilkupüüdvad, glamuursed ja ebareeglipärased.
Palju inspiratsiooni saadakse naturaalsest - näiteks demonstreerivad paljud moegurud puulehtedest, korallidest, metsikust loodusest ja floorast inspireeritud ripatseid, ornamente ja detaile. Väiksema tähtsusega ei ole ka tribal ja egiptusepärane stiil.
Vastukaaluks võime näha ka minimalistlikke noppeid. Rikkalikult suurejoonelise ja ümara vastandiks on geomeetriline ja minimalistlik disain üksteisesse põimunud metallist või plastmassist ringid, ketid ning neljakandilised kaelakeed.
---
link artiklile:

Kommentaare ei ole:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...