pühapäev, 3. august 2008

Ostlemine

Mõned minutid tagasi leidis lõpu öine poodlemine.
Selliste tegude tagajärjel lähen ma vist küll tõesti pankrotti, aga midagi pole teha, kui postkasti saabuvad kirjad ahvatlevate pakkumistega. Peas on palju ideid, mis kõik ootavad väljendamist.
Õnneks on tulekul "töövabad" päevad, mille loodan sisustada aktiivsema pärlendamisega. Tegemise kõrvalt peaks hakkama rohkem tähelepanu pöörama ka turustamisele - nii saaksin võimaldada endale edasisi ostuhulle öid. Nii kaunis sõnastus :)
Aga tegelikult oleks vaja ka Tallinna poodides tuulata. Hetkel ei oska küll üldse öelda, millal see võiks juhtuda...ega sinna kiiret pole. Tahe on lihtsalt nii suur :D

No selge siis - pärast sellist planeeringut ei oskagi iseendale soovitada muud kui rohkem tööd ja vähem tühja loba :P

Panen siia lõpetuseks ühe säravsinise kõrvarõngapaari, mis läks müüki folgi ajal. Seda konkreetset paari vist ära ei ostetud, aga tema sugulane, roosa ja sulgedega, läks küll müügiks.
Pilt on lihtsalt enda jaoks - et oleks tõestus sellest, et ma ikka meisterdan ka midagi :D



Ühesõnaga, mis seal ikka, endale meeldetuletuseks veel see, et pean fotod ära sorteerima, sealhulgas ka pärlite omad, et nad albumisse lisada. Sain täna digikale uue ja suurema kaardi ning uued akud ka. Fotostamine võib alata! Oleks ainult asju ka, mida pildistada...

Küll tuleb ;)

Kommentaare ei ole:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...