pühapäev, 10. august 2008

Lubadused, lubadused...lubasin endale, et nüüd ei kuluta enam tükil ajal raha pärlitarvikute jaoks. Haa. See oli nali ;D
Üks osa eilsest päevast möödus Hauka laadal. Päris huvitav oli isegi. Algus oli küll selline, et rahvamass liikus ühtlase vooluna mööda vahekäike ning keegi midagi täpsemalt vaatama ei saanud jääda, kuna see oleks häirinud sealset liiklust. Pärast jäi hõredamaks ja nii oli parem. Kokku viibisin seal... 4 TUNDI!!! Eesmärgiks oli saada vasktraadid 0,6 ja 0,8 ning heal juhul ka lapikute otstega tangid. Kumbagi ei saanud :) Aga kõrvarõngaid ostsin küll, lausa 4 paari. 2 endale kandmiseks ja 2 pärlite lammutamiseks. Ühel on ilusad kristallid, mis netist ühekaupa ostes maksavad samapalju, kui ühed kõrvarõngad laadal, teisel metall-liblika alus, mille saab pärlitega üle lasta ja prossiks teha.
Suure salli ostsin ka veel. Üleüldse, käsitöö pool meeldis mulle sel aastal ka. Nagu alati. Ehteid oli vääga palju. Varastasin ideid. Ühel tädil olid vinged kivikesed, ametüstid, mäekristallid jms aga ta ei müünud neid mulle. Ütles, et need on laual energia andmiseks. Selge see.

Igatahes - tellisin Silverpointist ära vasktraadid (minu arust neidnädal aega tagasi veel polnud seal) ja plaanin uuest nädalast kõik ideed käiku lasta. Võtsin mõtteid ka Pärlimängudest. Tänuväärsed inimesed, kes ise teevad ja teisi õpetavad.

Lisan lõppu veidike pildimaterjali kõrvarõngastest. Osad neist on ka ära müüdud.


Plaan teha õige pea ka pildialbum, kuhu tuleksid nii vanad kui ka uued tööd. Kahju ainult, et vanu töid pildistasin ma rohkem selleks, et endale muster jätta, mitte et neid ilusast küljest näidata. Mõned pildid on kahtlaselt kollakad.
Plaan teha ka väike netipood. Aga sellega läheb aega.


Kommentaare ei ole:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...