pühapäev, 17. veebruar 2013

Glamuur meie elus

Hei sõbrad!

Loodan, et teie valentinipäev möödus kenasti!
Minul küll - läks kohe nii kiirelt, et unustasin isegi teile siin kaunist sõbrapäeva soovida - seega, hilinenud sõbrapäevasoovid teile! :)

Minul õnnestus tähistada valentinipäeva suurepärases seltskonnas, Koplis asuvas Kamahouses - soovitan kõigile! Erakordne koht, valentinipäeval eriti vahvat seltskonda täis ja söögid - mmmmmmmmm!
Kuidas ja kus Sina oma valentinipäeva tähistasid? :) Muljeta kommentaariumis!

Valentinipäevale kohaselt kuuluvad tähistamise juurde kingid. Nii õnnestus mul endalegi mitu üliarmsat kingitust saada ja valmistasin neid ka omalt poolt.

Siinkohal annan teile ülevaate ka ühest kingist, mille tellimusena valmis tegin. Tegemist on vana hea Evita-stiilis peaehtega, mille värvid hilisõhtuse pildistamise tõttu ehk kõige paremad pole, kuid ülevaate saate ikka :)


Ehtes on glamuuri, tuleb tunnistada :) Võib-olla olemegi vahel liigagi vähe ehitud. Selle vastu aitavad loodetavasti paar inspiratsiooniampsu, mille teie jaoks New Yorki moenädalalt välja noppisin: killukesi Zac Poseni, Marc Jacobsi, Ralph Laureni, Monique Lhuillieri ja Donna Karani kollektsioonidest - sügis/talv 2013/2014. Loomulikult saame enne saabuvat sügistalve osa ka kaunist kevadest - eestimaisest kevadsuve kollektsioonist ja trendisuundadest räägime täpsemalt juba järgmises postituses ;)

NY moenädal:


























Kaunis eestimaine kargus ja lumemöll lubavad meil end veel muffidesse ja karmidesse kangastesse mässida, kuid niipea kui linnud puudel laulma ja ojakesed voolama hakkavad, hakkame ka meie beežikate toonide ja lillemustrite poole vaatama :) Seniks aga karget talve, mu armsad!

Teie Helena

Kommentaare ei ole:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...