teisipäev, 17. aprill 2012

Metallist sõrmuse valmistamine


Tere taas!

Räägin teile täna lühidalt oma eilsest koolitusest, milleks oli Etnoehte poolt korraldatud sõrmuse meisterdamine. Kõik oli nii põnev, et hoolimata enda kavandiks valitud lihtsast sõrmusest (lihtsuses peitub võlu, eks!) oli mul tohutult huvitav jälgida, mida ülejäänud õpitoas olijad teevad! Seekord ma veel midagi joota ega saagida ei saanud, kuid see-eest sain oma metallitükki giljotiiniga lõigata, peitlitega oma sõrmusele mustrit taguda, sõrmust lihvida ja poleerida, leeklampi kasutada ning palju huvitavaid valmis tehtud sõrmuseid uurida. Kuna mina tulin koolitusele ilma igasuguse ideeta, valisin ühe varem valmis tehtud sõrmustest ning proovisin seda järgi teha. Eesmärgiks oli valmistada midagi sellist, mis oleks lihtne ja igapäevaselt kantav (ning mulle õpitoas jõukohane :D ). Olen tulemusega väga väga rahul! Suur tänu koolitaja Merlinile! Etnoehte õpitubades olen taas kord juba homme - tegemist on minu kodulinnas, Võrus, aset leidva koolituspäevaga! Nii lahe!

Pildistamise ajal tuli kass ka piiluma, et mis värk on :D


PS - koolitusele minnes soovitas mu noormees mul midagi draakonitega seotut teha (kuna ta on George R. R. Martini ja "Troonide mängu" suur fänn ning loeb hetkel just järjekordset osa sellest sarjast nimega 'A Dance With Dragons'). Kuna ma ise sain täna alles esimest korda metalliga möllata, siis nii kaugele ma ei jõudnud, et ise draakonit valmis teha, kuid ühe Etnoehte stuudios olnud ning sealsete kunstnike poolt valmis tehtud draakoni ostsin talle küll ;)



2 kommentaari:

Saile ütles ...

hehee, väga tuus! ka mina olen suur GOT raamatu fänn ja sellest draakonist ära ei ütleks. olen kindel, et talle meeldis see :) Ise jään ootama siis sinu tehtut !

Helena ütles ...

Sander näeb seda ise homme alles esimest korda - loodan ka, et talle meeldib :) Kui kunagi ise neid ka tegema õpin, teen Sulle ka ühe ;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...