esmaspäev, 20. veebruar 2012

Eliza


Kaunist nädala algust teile kõigile!

Postitan siia uue nädala alguse puhul heledates toonides tellimusena valminud käeehte Eliza. Nii naljakas - kui kirjutan oma postitustes käeehete kohta, on minu jaoks sobimatu neid "käevõrudeks" nimetada, sest käevõruna näen ma tihedalt ümber käe olevaid ehteid, mis minu ehete puhul on üsna harv nähtus...
Igatahes - selle ehte puhul paluti kasutada hõbedat. Nii ma siis tegingi :) Loodan, et kandja jääb rahule! Lisaks imekaunile lehekujulisele kinnitusele lisasin juurde juba pikemat aega seisma jäänud ja oma aega oodanud erineva kujuga valgeid pärleid. Lootsin tulemusena saavutada midagi sellist, mis sobib nii igapäevaseks kui ka pidulikumaks kandmiseks. Ja selline ta siis sai :)

---

Hello again, my dear friends!

This time a posted here a bracelet with a beautiful silver leaf and some nice white beads that I had for a long time already. I just couldn't figure out, how or where to use tham! But since the lady who ordered this bracelet from me, asked me to use something that suits with silver, I decided that these beads are exactly the right ones! I hope she likes it! :)

Kommentaare ei ole:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...