neljapäev, 17. november 2011

Christmas is coming - ideas for presents!

(SEE THE ENGLISH VERSION BELOW)

Minu täiuslik nägemus oma nädalalõpust nägi ette osalist kodusviibimist ning pärlitellimustega tegelemist, aga ei. Minu kehal tuli hoopis idee haigeks jääda. See pole aga üldse tore, kuna nüüd ma istun ja ootan, millal jalad alla saan, et lõpuks bussi peale vantsida.
Mõtlesin siis vahepealset aega mõistlikult ära kasutada ning anda teile ülevaade vahepeal tehtud töödest. KÕIK EHTED ON HETKEL VEEL VABAD! Seega - kui jõulukingitust vajate, kirjutage mulle aadressil helenaaa_h@hotmail.com

Allpool on pildid kolmest kõrvarõngapaarist, millest Colorado puhul kasutasin poolpuit-poolplastik valgeid pärleid ning lisasin neile juurde pärlimustrit rõhutavad pronksjad detailid. Vanaema sõnul nägid kõrvakad kangesti koloraadomardikate moodi välja. Sealt ka nimi :)

Colorado kõrvarõngad

Käevõru Golden Leaf puhul kasutasin Floridasse kolinud tädi antud lillakaid ja violetseid pärleid ning lisasin kinnisena juurde imekauni kuldse lehe. Ehte efekt seisnebki minu jaoks sellest, et kuna kuldne/kollane ja lilla/violetne on vastandvärvid, moodustab seesugune pärlite kooslus suurepärase kontrasti. Samas on ehte üldmulje õrn ning mitte liigselt jõuline.

Golden Leaf käevõru

Dark Crystals kõrvarõngad valmisid USAst toodud kristallhelmestega. Mind paelusid need tumedad kristallid kohe, kui neid nägin ning tundsin, et kõige parimini tuleb nende efekt välja ehte puhul, kus nad ei konkureeri teiste pärlitega. Niisiis saidki suitsuse alatooniga kõrvarõngad endale suured tumedast hõbedast helmekübarad ning kaunid teistmoodi konksud.

Dark Crystals kõrvarõngad

Kaelakee Owl puhul on peaosatäitja ehk siis kauni värvikirju öökulli nöol tegemist taas USA meenega. Sealsed pärlipoed ajasid mu suvel lihtsalt hulluks, seega otsustasingi neid alles suve lõpus enne kojunaasmist külastada. Valik oli meeletu - üks normaalne pärli- ja käsitöötarvikute pood nagu nt HobbyLobby on võrreldav meie keskmise Maksimarketi või Prismaga. Hindu võib samuti seinast seina leida - parimaks saagiks on aga allahinnatud tooted, kus vilksad pärlinäpud juba koheselt puhta töö teevad.

Kaelakee Owl

Viimaseks valminud ehtepaariks on kõrvarõngad Golden Rings. Siinsete kõrvakate puhul on tegemist väikese pettuskaubaga, kuna mustri autor pole mina isa. Leidsin taolised kõrvarõngad Internetiavarustes ringi surfates ning kuna need jätsid mulle nii armsa mulje, otsustasin ka ise järgi proovida. Paraku on mul viimasel ajal tekkinud selle kassikulla ketivärvi suhtes mingi tõrge - liigne kollakas varjund teeb sageli asja minu jaoks lausa liiga odavaks. Järgmisel korral katsetan teistsugust värvi kette või siis peenemate rõngastega kuldkette.

Kõrvarõngad Golden Rings

No nii. 
Ja ongi minu seekordne ehtenäitus siin blogis lõpule saanud. Mulle ja ilmselt ka paljudele teistele ehtevalmistajatele on selle nädala toredaks uudiseks kindlasti asjaolu, et Pärlipesa on Facebookis taas uue ehtekonkursi välja kuulutanud. Seega tahangi nüüd ruttu terveks saada ning koju sõita, et ideed käima panna ja tellimustööd valmis saada. Panen ka teistele südamele, et jõulud on lähenemas ning ehtetellimuste puhul oleks just nüüd õige aeg oma soovid teele panna! Seda saate alati teha mulle e-maili saates :) Ning aadressiks on endiselt helenaaa_h@hotmail.com :)

Seniks aga kannatust lume saabumiseni - ka mina ootan seda juba pikemat aega!

Teie Helena :)

---

Hello everyone!

Every time I promise that there will be an English version below, I'm so mad at myself when I start writing this. But still - I would like to express my ideas to you as well, my dear English-version readers :) I think my cranky mood comes from the fact that I'm in still in Tartu and can't get home because of my illness. I don't have an idea where did it come from and I'm really sad when I have my plans made and something just interrupts them like this.
Anyways - I decided to use this moment wisely and report to you, what have I done lately. 

You can see above the pictures from the beadings that I have done and I have to mention that they are still AVAILABLE! So, if you're interested, just contact me through my e-mail helenaaa_h@hotmail.com

Some items of those beadings, like the dark crystals or the metal owl are details that I brought from the U.S. And I have to mention that I still have so many things like these but I just haven't had enough time to put them together into jewelry!

I really hope that I'll get better, because this week's best news is that there is a new Pärlipesa competition going on in the Facebook and to participate in it, one has to send a beading that has been worked with for a longer time. So I would really really like to go home to  start thinking about my idea for the competition!

I promise that I'll keep you up to date with my beadings and new ideas!

All the best!

Helena :)

Kommentaare ei ole:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...