kolmapäev, 30. märts 2011

White Bulgary

Eks igal asjal ole omad plussid ja miinused. Nii ma siis istun kodus haigena. Positiivseks küljeks siinkohal on asjaolu, et saan tegeleda kõigi "kui-ükskord-koju-jõuan-siis-teen" alateemat puudutavate asjadega. Ja blogiga. Mul on tohutult hea meel, et minu viimastele blogimistele nii palju feedbacki kas või ainuüksi blogikülastuste arvu näol tekkinud on :) Aitäh Teile, sõbrad!

Täna postitan siia aga ühe hiljutise tellimustöö. Nagu oma kevadkollektsioonis mainisin, on selle hooaja peaosalisteks lillekesed. Igasugused. Niisiis sai ka seekord valmistatud üks vanast ajast tuntud käekee Bulgary, kuid seekord hoopis uues kuues - valgena ;)



---
Hello everybody!

I have to apologize for not writing in English every time! 
Still - today I'm gonna do it ;)
Right now I'm having some health problems so I'm at home and finally there's time for me to deal with some business that I'm constantly putting forward. My blog for example. I have made a commitment to myself to inform you as offen as I can about my business. So - today I posted a bracelet called Bulgary, but this time it's in white edition. As I mentioned before in my Spring-post, the flower-motive is the hottest thing in this season! So make sure you are as flowery as you can! And they said it will be warmer on Friday already...let's hope so ;)

Helena

2 kommentaari:

Gerly ütles ...

Pagan, et tellitud. Ma just mõtlesin, et peaks oma lillale lisa tellima. Oleks päris vinge :P
Kui tegema juhtud, siis ma oleks ka valge või musta üle õnnelik :D

Helena ütles ...

Kõike saab - alati saab! Võtan sinuga kohe ühendust, Gerly :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...