esmaspäev, 10. jaanuar 2011

Meisterdamine

Hei hei!

Lubasin juba ammu, et annan väikese tagasiside novembris ja detsembris toimunud pärlikoolitustest. Saangi nüüd siin lõpuks üles pildid väikesest workshopist, mis toimus novembri lõpus Lions Klubi noorematele LEO-dele :) Väljavõte nende koduleheküljelt ütleb nii, et Leoks saab 12-30.a vanune aktiivne noor, kellele pakub rõõmu ühiskonna ja selle liikmete abistamine. LEO-klubi liikmeks olemine pakub võimalust tutvuda teiste aktiivsete noortega, lõbusat seltskonda, rõõmu abistamisest ja uusi kogemusi.
LEO-Klubi Programmi eesmärk on: 

“Pakkuda maailma noortele võimalust enda arenguks ja panuse andmiseks, individuaalselt või kollektiivselt, olles kohaliku, riigi ja rahvusvahelise ühiskonna vastutavad isikud.”
LEO-Klubi Moto on:
Juhtimine (Leadership) – leodel on võimalus arendada oma juhtimis-, planeerimis- ja motiveerimisoskust.
Kogemus (Experience) – leod õpivad tundma koostöö tähtsust ning arendavad team’i tunnetust.
Võimalus (Opportunity) – liikmestaatus LEO-klubis võimaldab noortel silma paista, arendada ja tugevdada isikuomadusi ning pälvida tunnustust eduka koostöö ja osaluse eest.

Kokkuvõttes oli tegemist grupi toredate ja aktiivsete noortega, kellega koos valmistasime enamasti pärlitest krokodille, mis hiljem heategevuslaadal müügiks läksid. Meisterdamine oli tore ja jättis positiivse emotsiooni ning innustas ka heategevuslikust aspektist - alati ei peagi kõike ainult iseendale ju tegema ja tahtma. Ettevõtmisest saadud emotsioon oli selle võrra erakordsem :)







Andekatel kätel valmis veel muudki peale krokodillide :)







Tänan neid toredaid noori meeldiva koos veedetud aja eest ja loodan, et selliseid vahvaid pakkumisi tuleb mulle ka edaspidi :)

---

Hello again!

Here I posted some photos of workshop that I had in November. Enjoy ;)

1 kommentaar:

Ms. Julie ütles ...

ma olen ka kunagi teinud selliseid toredaid krokodille, nüüd on need kasutust leidnud kõrvarõngastena :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...