kolmapäev, 19. august 2009

Evita

"...I just bought ridiculously overpriced Evita Peroni's jewelry..." - midagi sellist lugesin kunagi ühest blogist, kui otsisin parajasti uusi ideid ning kasutasin otsinguks Evita Peroni viidet. Kui kallis on siis kallis ehe? Õige vastus: kõige kallim ehe on see, mille oled ise valmistanud, sest sinu hingeline väärtus, mille valmistamise ajal ehtesse põimid, on lihtsalt hindamatu :)
Otsustasin siis ka ise ette võtta ja järgi proovida ühe nendest kurikuulsatest ehetest :) Olen juba ammu poodides näinud ühte kaunist pärlitest peavõru ning kord on mul õnnestunud ka pildistada seda (mustri jaoks). Kuid tundus keeruline ning puudus viitsimine millegi sellisega jännata :D Aga nüüd tõi tuttava õde peavõru mulle ja palus teha samasuguse ja võtsin väljakutse vastu :)


Minu valmistatud Evita
Poe peavõru (ülal) ja minu valmistatud peavõru (all)

Selline näeb peavõru välja peas. Muidugi on võimalik teda erinevate soengutega ka erinevalt kanda. Pildil on peavõru peas minu õel :)



Kokkuvõttes olen tulemusega väga rahul ja väärib mainimist, et - SAIN SELLE VALMIS KÕIGEST ÜHE PÄEVAGA! :D No olgu, see ei lähe arvesse, et kummi pidin kinnitama natuke hiljem, kuna mul kodus parajasti samasugust kummi ei leidunud :)
Muidugi ei saa mainimata jätta ka seda, et kogu see meisterdamine ei kulgenud sootuks rahulikult või naudinguga - pigem närvitsemise ja jäärapäise järjekindlusega :D Aga ma arvan, et see on normaalne, et närv läheb ikka mustaks, kui suurest pärlipakist enamus pärleid praagid ning ilma aukudeta on :D Kokkuvõttes tuligi minu valmistatud peaehe hoolimata sellest, et muster täpselt sama oli, veidi kitsam ja lühem (u 1cm kitsam ja 2,5cm lühem) just teistsuguste pärlite tõttu. Aga kuna mul tekkis nüüd kange tahtmine seda peavõru veel ja veel proovida teha, siis tellisin eile lihvitud rombi kujulisi pärleid, mis peaksid olema täpselt samasugused, nagu originaalpeavõru pärlid :) Kogu töö juures oli veidi ebameeldivaks ka pidev sõlmimine, aga siin pole midagi parata - jõhviga tööd on omamoodi tegelased :)

Arvan, et nüüd saigi siis kõik ära räägitud :) Ise olen tööga rahul ning loodan, et peaehte saaja on samuti ;)

10 kommentaari:

Elina ütles ...

OIIIOIIII kuidas tahaks ka endale sellist peavõru!! supersupeeer. nii et kui aega saad ja pärleid leidub, võid mullegi meisterdada sellise, ausõna!

Helena ütles ...

saab tehtud :)

S ütles ...

no vaev oli sedaväärt

Lucy ütles ...

See on tõesti väga kaunis! :)

Helena ütles ...

aitäh :)

Unknown ütles ...

Supper tulemus,olen ise ka suur juukseehete nokitseja ja olen isegi seda proovinud järgi teha,aga tulemuseta siiani.Põhiline probleem ongi selles,et pole originaali ees:(Oi mul tekkis kohe suur õhin seda veel proovida:)

Kiku ütles ...

Ossa juudas kui ilus! Olen ka neid poes vaatanud, aga sellist raha ei ole ikka raatsinud selle peale kulutada!
Palju maksaks kui teilt selle telliksin?

Helena ütles ...

jäta mulle palun oma kontaktandmed ja annan sulle teada :)

Kiku ütles ...
Blogi administraator eemaldas selle kommentaari.
Helena ütles ...

sain sinu kontaktid :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...