kolmapäev, 12. august 2009

Ice


No nii - siin siis minu järgmine projekt poolvääriskividega :) Seekord valisin mäekristalli - tegemist on minu arvates kõige neutraalsema kiviga. Seda vist tema värvi poolest - läbipaistevus tagab talle omaduse sobida kõigega ideaalselt kokku (siit ka vihje, et minu järgmine plaan mäekristalliga sisaldab hoopis uldseid toone ;) ).
Kristalli ennast kasutasin vaid kulonina kaelakee juures. Ülejäänud ehete puhul olen kasutusse võtnud tavalised plastmasshelmed, mis minu arvates täiendavad komplekti ideaalselt ning sobivad sinna nagu valatult ;)
Loomulikult ei jäta ma lisamata ka selle imelise kivi iseloomustust:

(http://www.loitsukeller.ee/kivid/maekristall.htm)


MÄEKRISTALL on läbipaistev värvitu kvartskristall, tema leiukohti leidub kõikjal maailmas. Juba püha Hildegard Bingenist töötas MÄEKRISTALLIGA, soovitades seda kasutada kilpnäär­mehaiguste ja silmavaevuste puhul. Tänapäeval on see kivi tuntud ka paljude muude omaduste tõttu. Nii asetatakse teda seljavalude ja selgroolülidega seotud hädade korral valutavatele piirkondadele kehal (kõige parem oleks teda kasutada koos merevaiguga). Lisaks on ta kasulik südamele, lümfidele, näärmetele ja vereringele, tugev­dab käbinääret ja kopse, leevendab paljusid silmavaevusi. Rahustab kogu närvisüsteemi, andes jõudu ja vitaalsust. Mäekristall aitab ka peavalude, soole- ja seedehaiguste puhul ning koos magnesiidi ja punase jaspisega on temast abi ka liigse kehakaalu korral. Ta lahen­dab ka kehasse kogunenud energiakuhjumisi (blokaade). MÄEKRISTALL on ideaalne meditatsioonikivi, mis kõrvaldanuna oma tugeva välja abil nii magamistubadest, kui ka elu- ja tööruumidest kõik segavad energiad, kiirgab selginenud õhustikku rahu, kooskõla ja kaitset. Ka inimese siseilmas suudab ta lahendada emotsio­naalseid kuhjumisi (blokaade), asendades need tasakaalukusega.
MÄEKRISTALLI toimel muu­tutakse seltsivamaks, väljendusvõimelisemaks, tundlikemaks ja oma kaaasinimeste suhtes tähelepanelikumaks. Soodustab telepaatilise ühenduse saamist ja kõikide suhete selgine­mist. MÄEKRISTALL aitab igasuguse teabe ratsionaalset mõtestamist, kuna tugevdab igat mõttelist protsessi. TAHULINE kivi toob endaga ainult selgust ja puhtust ega lase kandjal porri laskuda; ÜMAR kivi aitb keskenduda, parandab mälu, kõnet ja mõttetegevust. MÄEKRISTALL on Merkuuri mõju all. Kõige parem Neitsile ja Kaksikutele.
MÄEKRISTALLI võib kasutada kõigi tshakrate aktiviseerimisel, kuid kõige tugevam on ta kolmanda silma, päikesepõimiku ja südametshakra mõjutamisel. Õigupoolest tuleks MÄE­KRISTALL kaasata iga poolvääriskivi kasutuse või ravi juurde, kuna ta tasakaalustab ja selitab (puhastab) aurat, olles üheaegselt nii saatja kui koguja, kusjuures saatjana tugevam. Et MÄEKRISTALLI energia on alati puhas ja selge, mõjub ta sügavalt igasse tshakrasse, pannes niimoodi kogu kehas energia vabalt liikuma.

Soole-, mao- ja seedehäirete puhul tuleks MÄEKRISTALL asetada koos magnesiidi ja punase jaspisega üheks ööks klaasi vette (ca 1 dl) ning juua saadud ravimit 1–2 kuu vältel hommi­kuti tühja kõhu peale.
MÄEKRISTALLI kasutavad abivahendina selgeltnägijad ja varjatud teabe saajad. Soodustab kolmanda silma avanemist. Saadaval rikkalikus valikus toorkivist eheteni. Ka hooldus on lihtne: 1–2 korda kuus voolava vee all maha laadida ja asetada päikese kätte taastuma.


---
No nii :) Mul ei jäägi vist üle lisada muud kui seda, et kel huvi, see võtku kindlasti ühendust :)
---
Ehted leidsid endale omaniku :)
(15.08.2009)

Kommentaare ei ole:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...