kolmapäev, 17. detsember 2008

December

Pole nüüd mõnda aega midagi uut siia postitanud, kuigi tegelikult pole küll selleks põhjust, sest tehtud töid on ja oleks saanud nii mõndagi uut ja huvitavat näidata. Paraku pole sellist tuju olnud ja teha sissekanne lihtsalt selleks, et see "ära teha" - see pole minu eesmärk. Siis kui alustasin blogiga, oli minu põhieesmärgiks reklaamida ennast ja näidata teistele, millega olen hakkama saanud. Nüüdseks olen enda arvates kogunud endale mõned toredad inimesed, kes pidevalt minu tegemisi jälgivad ja just neile ongi mul hea meel näidata pidevalt midagi uut. Seega püüan ma nüüd saabuval jõuluvaheajal ka midagi huvitavat valmis meisterdada ning ka varasemad tööd siin ära näidata.



Tänase postituse põhiteemaks on tegelikult kõrvarõngapaar December. Nimi pole just ehk kõige sobivam, kuid nende nimedega on üldse kuidagi nii, et vahepeal on mul metsikult head mõtted, kui parajasti ehet nikerdan. Kui aga pilt sissekandeks valmis, vaevab pead kohutav ideevaesus. Nii et kallid blogi-lugejad: kui on mõtteid seoses nimedega, andke tuld.!Luban, et proovin võimalikult oskuslikult neid ära kasutada ;) December sümboliseerib nende kõrvarõngaste puhul aga seda, et kõrvarõngad said tehtud tellimusena balliks. Nägin neid ka balliriietuse juures ja minu arust oli päris hea. Ka soeng oli kinnine, nii et kõrvakad sobisid ideaalselt, ega jäänud juuste või muude ehete varju. Enda balliehted panen ka kunagi üles, kui jõuan nad ära parandada. Minu ehteseiklus kestis nii kaua, kuni jõudsin ballile jõudes autost välja astuda ja oma kauavalmistatud käevõru auto külge kinni jätta ning katki teha. Ärge küsige, kuidas täpsemalt, sest ega ma ei tea seda tänaseni isegi :D Aga hoolimata sellest intsidendist ja ka paljudest teistest, mis olid pidevalt takistusena tänavuse balli ees, möödus ball iseenesest suurepäraselt ja seda on tõdenud teisedki. Seega on mul südamest hea meel ja olen õnnelik, et taas kord oli võimalus osa saada üritusest, mida saab kaua meeldivate mälestustega meenutada (:

2 kommentaari:

Liisu Tool ütles ...

ma huvi pärast kysin, et ega sul see valgetest läbipaistvatest pärlitest kee, mis oli jõhviga vist tehtud, valmis pole. To oleks selline "jäine" kee, midagi talvist. Vaheajal tahaks mingeid pilte teha :)

Helena ütles ...

oeh, liisukene, ma tean, et lubasin talveks ja jõulupidustusteks ta valmis saada, aga ei. ei ole veel. eks näis, püüan vaheajal ta ära lõpetada ja siis saab pilte teha (:
ja nimi on järelikult olemas: Frosty ;)
aitäh (:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...