kolmapäev, 1. oktoober 2008

Sunshine


Kollased värvid ja viimased soojad päikesepaistelised ilmad on vallutanud peale minu ka teiste südamed, sest viimased tellimustööd on olnud just kollastes toonides. Lisangi siia kõrvarõngad Sunshine, millele leidsin ilusad suured ovaalsed pärlid lisanditeks. Nüüd esitati tellimus samasugustele kõrvakatele ja ma ei leia poest neid pärleid enam!
Muidu tegemistest veel nii palju, et hetkel ei ole endale reklaami teinud, kuna tööd jätkub.
Vahepeal käisin Tallinnas, sain sealt omajagu pärleid ning piilusin pühapäeval sisse Käsitöökeldrisse, kus askeldasid Valga pärlimeistrid ja kust sain ka hulgaliselt huvitavaid klaaspärleid. Lisaks sellele sain külma oksiidi! Siinkohal suured tänud Janale oksiidi ja Janele kättetoimetamise eest ;) Kui tellimustööd valmis saan, tahan kindlasti hakata katsetama. Kuid tellimustööde üle on mul samuti hea meel - hetkel on nii vedanud, et saan teha projekte, mida olen ammu plaaninud, kuid pole leidnud aega või kedagi, kes tulemusena valminud ehteid kannaks. Nüüd on mul õnnestunud ühendada nii oma kaua soojas hoitud ideed kui ka tulemuse praktiline pool - igat ehet ootab juba kandja (:
Aga mis siis ikka - värvilist sügise jätku!

8 kommentaari:

Liisu Tool ütles ...

väga armsad ja minu arust päris originaalsed ka. pole eriti selliseid kusagil mujal näinud. muide see allee pilt seal üleval. ma tahaks hullult kusagile sellisesse kohta pildistama minna. ega sa ei tea kust seda kohta leida võiks? :D

Helena ütles ...

meie park on hetkel kõige ilusam ja mul on juba ammu olnud mõte sind sinna pildistama kutsuda (:

S ütles ...

väga vinged kõrvakad - ausalt - nende nimel oleks isegi nõus auke tegema :)

Helena ütles ...

saile, ma saan aru, et see oli vihje? et siis minek? ;D

Liisu Tool ütles ...

kuule muide, mis asjad need sildid tähendavad? :D mai saa aru

Helena ütles ...

kohe räägin sulle :)

kätu ütles ...

minu omad :p

Helena ütles ...

on :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...