kolmapäev, 15. oktoober 2008

Sophia


Üks südamelähedaseim töö. Võib-olla värvilahenduse või suure kristalli poolest - roosa on väga minu teema, mis siis, et ma seda värvi ise tihti ei kannagi tegelikult. Selline "minulik" ehe valmis sõbrannale, kes kingib nii kaelakee kui ka kõrvarõngad omakorda oma õele. Õilis idee ongi vist kogu selle komplekti võluvuse põhjuseks. Ootasin selle tegemist juba kaua aega, sest tahtsin juba pikemat aega katsetada mingit keed suure kristalliga. Katsin kristalli eraldi veel lakiga üle, et oleks kriimustuskindlam. Kristalli saamise lugu on eriti tore - tegemist on tavalise klaaskristalliga, mille sain koos teiste 5 kristalliga, kui jalutasime emaga mööblipoe valgustite osakonnas ja leidsime kotikese, mis oli täis neid kristalle. Tõenäoliselt olid need mingi valgusi osad. Küsisime siis, et kas neid on võimalik ka osta? Ja siis tuli müüja, võttis kotist ära mingid kummist jubinad ja andis kogu kotitäie kristalle "kingituseks" mulle. Siit ka õpetus - küsija suu pihta ei lööda (:

2 kommentaari:

Liisu Tool ütles ...

vaata need mytsikesed või misasjad need ongi(kõrvarõngaste ja kristalli küljes), on väga lahedad. need sul vist uued ka. Aga jah, väga kaunis komplekt :)

Helena ütles ...

jah, vedas nii, et sain need tartust. aga eks nad on mul suht üksikeksemplarid - võtsin kõik need vähesed, mida poest võtta oli. muidu selllised kuldsed mütsid, kuju poolest nagu kõrvakatelgi, olid ka varasemalt ühtede kõrvakate küljes, mida ehk mäletad (valged, kolme palliga)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...